Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

In onze directory's van gecertificeerde klanten en producten controleert u de status van SGS-certificeringen op het gebied van managementsystemen, -processen en producten, en hebt u toegang tot kerngegevens over geauditeerde leveranciers.

Retailers, fabrikanten, consumenten en andere belanghebbenden kunnen de directory's doorzoeken op een groot aantal criteria, waaronder naam van de klant, certificeringsnummer en/of productnaam.

Tenzij anders aangegeven, zijn de directory's beschikbaar in de Engels taal.

Directory van gecertificeerde klanten

Via onze directory van gecertificeerde klanten controleert u moeiteloos de status van door SGS afgegeven certificeringen op het gebied van managementsystemen en -processen.

Elektrische en elektronische consumentenproducten

SGS verzorgt de certificering van elektrische en elektronische (EE) producten aan de hand van een uitgebreid scala aan nationale en internationale standaarden. Deze directory bevat informatie over geldige productcertificeringen door een groot aantal certificeringsinstellingen van SGS, evenals informatie over onze eigen certificeringen.

Doorzoek de directory van gecertificeerde klanten die handelen in elektrische producten >

Zoek in het SGS Fimko-veiligheidsregister (producten gecertificeerd voor 2019.01.01) >

Geauditeerde leverancierscontroles (China)

Ter bevordering van de relaties tussen internationale afnemers en Chinese MKB's, hebben wij een database ontwikkeld waarin partners de resultaten van leveranciersaudits kunnen bekijken. Deze database kan worden doorzocht op rapportnummer of naam van de leverancier.

Doorzoek de SGS-database voor geauditeerde leveranciers in China >

California Air Resources Board: Airborne Toxic Control Measures)

In onze CARB ATCM-directory kunnen fabrikanten, distributeurs, importeurs en retailers informatie vinden over de certificering van samengestelde houtproducten.

Doorzoek de CARB ATCM-directory van SGS >

Aan schoeisel gerelateerde onderdelen en producten

ECOSECURE-certificering door SGS is in de schoenenindustrie van groot belang doordat u kunt verifiëren of onderdelen en/of producten volgens dit mondiale keurmerk zijn getest en gecertificeerd.

Doorzoek de SGS ECOSECURE-directory van gecertificeerde klanten >

Voedingscertificering

Door middel van voedingscertificering kunnen leveranciers aantonen dat ze zich 100% inzetten voor voedselveiligheid, -gezondheid en -hygiëne. Via onze directory kunnen organisaties in de levensmiddelenindustrie de certificeringsstatus van onze klanten controleren.

Doorzoek de voedingscertificeringsdirectory van SGS (alleen beschikbaar op SGS.com) >

Meer informatie over certificeringen voor consumptiegoederen

Meer informatie over een uitgebreide reeks consumptiegoederencertificeringen vindt u op de websites van de betreffende instanties:

  • IECEE: in de IECEE Test Certificate Database vindt u alle geregisteerde CB-certificaten wereldwijd. Ga naar de IECEE-database >
  • Brazil INMETRO: via het INMETRO certificaatregister kunnen gebruikers de status van organisaties en producten binnen Brazilië controleren. Ga naar het INMETRO-register >