Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

We helpen u innovatieve oplossingen te vinden voor de ontwikkeling en groei van uw bedrijf door uw processen te verbeteren, te vereenvoudigen, te versnellen en rendabeler te maken.

Logistieke diensten: SGS helpt u uw producten in beweging te brengen.

Wat het ook is, waar het ook heen moet of hoe het er ook moet komen, SGS zorgt ervoor dat uw logistieke proces op tijd en binnen budget verloopt. Ons omvangrijke dienstenpakket is ontwikkeld voor vervrachting over water, het spoor of de weg en omvat ook uitgebreide import- en exportdiensten.

Als u bijvoorbeeld goederen verscheept, dienen deze hun bestemming in dezelfde conditie als tijdens vertrek te bereiken. Als er iets is misgegaan, wat was het? Diefstal? Ongevalschade? Onze diensten kunnen helpen dergelijke problemen te analyseren en vookomen.

Onze transportdiensten omvatten maritieme diensten zoals lading- en vaartuigdiensten, installatie- en terminaloperaties (PTO), importcontrolediensten en internationale gegevensuitwisseling met douaneautoriteiten.  Voor vrachtvervoer per spoor of over de weg, bieden we ook essentiële diensten zoals terminalbezetting en beheerdiensten voor weegbruggen.

Containervervoer kent z'n eigen specifieke uitdagingen – een van de redenen waarom wij specifieke diensten voor deze transport sector hebben ontwikkeld. Zo kunnen we bijvoorbeeld ISO-tankinspecties, vat- en reinheidsinspecties, advance cargo information services en importcontrolediensten aanbieden.

We hebben verschillende audit-, certificerings- en trainingsdiensten rond het thema logistiek – die allemaal zijn gericht op de verbetering van uw bedrijfsvoering.

We bieden ook risicobeheer, noodrespons en incidentbeheer, verpakkings- en afhandelingstests, alsmede kwaliteits-, gezondheids- en milieudiensten (QHSE).

SGS is de toonaangevende onderneming op het gebied van inspectie, analyse, controle en certificering met ervaring, deskundigheid en een wereldwijd bereik. Of u nu een vervoers- of scheepvaartonderneming runt, of dat u regelmatig gebruik maakt van onze logistieke diensten, neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze uitgebreide reeks gespecialiseerde logistieke diensten uw organisatie kan helpen.