Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Grote projecten brengen complexe risico's en uitdagingen met zich mee.

Of u zich nu bezig houdt met infrastructuurbouw, de organisatie van productieketens of fabrieksmatige processen, u zult omvangrijke risicobeheerprocessen moeten opstellen om gevaren en potentiële verstoringen te kunnen beoordelen en hun effecten te reduceren. Onze deskundigen in risicobeheer hebben wereldwijde expertise met grote projecten en kunnen u helpen risico's te identificeren en kwantificeren. Ook kunnen ze u helpen met het bedenken van strategieën om uw projectresultaten te verbeteren.

Onze SGS-teams hebben ervaring met grote projecten en financiële risicobeoordeling en kunnen helpen bij:

  • Het plannen en coördineren van grote projecten
  • Het zo klein mogelijk houden van de impact van potentiële risico's en het identificeren van mogelijkheden tot verbetering en kostenreductie
  • Het focussen op communicatie-inspanningen om ervoor te zorgen dat informatie binnen het team gedeeld wordt.
  • Het informeren over eigenaarschap van risico-effecten
  • Het verzamelen van informatie om prioriteit te verlenen aan risico's 
  • Het toepassen van risico-reacties om waarde toe te voegen, om een potentieel gevaar te voorkomen, of om negatieve effecten zo klein mogelijk te houden.

Wij staan bekend om onze wereldwijde ervaring met financieel risicobeheer voor een grote diversiteit aan industrieën. Onze deskundigen zorgen ervoor dat u in staat bent zich te focussen op de juiste strategische financiële architectuur voor uw project, zodat toekomstige opties voor strategische heronderhandeling mogelijk zijn.

Zakelijke verbetering voor RM

Onze deskundigen in risicobeheer hebben veel ervaring met grote projecten en financieel risicobeheer. Wij brengen onpartijdig en deskundig advies uit om u te kunnen ondersteunen bij een project, van het haalbaarheidsonderzoek tot de uitvoering.

Onze risicobeheerspecialisten zijn zeer ervaren in het werken met grote projecten en financieelrisicobeheer.     Wij brengen onpartijdig en deskundig advies uit om u te kunnen ondersteunen bij een project, van haalbaarheidsonderzoek tot financieel risicobeheer.