Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Hoe kunt u de biorisico's in uw onderneming beheersen?

Wat biorisico's betreft, vormen het behoud van de kwaliteit van goederen en producten, het verhogen van de voedselveiligheid en het garanderen van een gezonde werkomgeving essentiële onderdelen van elk kwaliteitssysteem. Daarom hebt u een partner nodig die een expert ter zake is en u kan helpen de risico's veroorzaakt door ongedierte te beheersen en te voorkomen.

Beheer van biorisico's door een wereldwijd expert

Als toonaangevende aanbieder van ongediertebeheersing en fumigatie, kunnen wij u helpen de kwaliteit van uw goederen en producten te handhaven via doeltreffende bescherming tijdens de productie, verwerking, opslag en transport.

Onze afdeling Pest Management and Fumigation is gespecialiseerd in beheersing en preventie van risico's veroorzaakt door ongedierte. Wij bieden u een preventie- en controlesysteem op maat, waarmee u biorisico's op een snelle en professionele manier kunt identificeren, beheersen en voorkomen.

We helpen u om:

  • de kwaliteit van goederen en producten te garanderen tijdens de productie, verwerking, opslag en transport
  • een geïntegreerde controle- en rapporteringsmethode te gebruiken voor ongediertebestrijding en -beheersing. Ons online Rebus-platform biedt u niet alleen een efficiënte inspectie en rapportage, maar laat ook toe het productgebruik te verifiëren en te traceren. Bovendien biedt het u een ruim aantal gegevens, waaronder bestrijdingsadviezen, veiligheidsinformatiebladen, controlelijsten en auditrapporten
  • te voldoen aan de eisen in verband met ongediertebeheersing opgelegd door internationale normen zoals Hazard analysis and critical control points (HACCP), British Retail Consortium (BRC), International Food Standard (IFS), American Institute of Baking (AIB), Food and Drug Administration (FDA), Tesco en Marks & Spencer
  • te voldoen aan de uiterst complexe lokale en Europese regelgeving inzake bedrijfshygiëne, milieu, kwaliteit en residutolerantie

Onze service omvat:

  • Een op afstand beheersbaar monitoringssysteem
  • Een geïntegreerd preventie- en controlesysteem, inclusief reguliere inspecties
  • gasvrij-inspecties op containers en schepen, in overeenstemming met KB 11/03/2002, CAO en douanemissie
  • fumigatie en spraying van goederen, zoals granen, peulvruchten en cacao, tijdens transport of opslag
  • desinfectie en fumigatie van gebouwen in de voedingsindustrie (zoals molens en brouwerijen), opslagplaatsen (zoals silo’s, tanks en magazijnen) en vervoersmiddelen (zoals schepen, lichters en containers)
  • behandeling van houten verpakkingsmaterialen voor verzending volgens International Standards For Phytosanitary Measures No. 15 (ISPM15)

Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over onze diensten voor ongediertebeheersing en fumigatie.