Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Health & Safety training van SGS – voor de beoordeling en optimalisering van de capaciteiten van uw personeel en aannemers.

Een veilige werkplek is voor ieder bedrijf de allerhoogste prioriteit. Door onze veiligheidsinstructies en -trainingen zijn al uw medewerkers nog voor ze überhaupt op locatie aan de slag gaan volledig gekwalificeerd, geïnstrueerd en beoordeeld. En dit alles in overeenstemming met de plaatselijke wettelijke en regelgevende vereisten. We leveren – uiteraard in samenspraak met u – kant-en-klare of op maat gemaakte trainingen die zijn toegespitst op de thema's gezondheid en veiligheid binnen uw sector. Hierbij komen de volgende aspecten aan bod: NEBOSH, IOSH, werken op hoogte, brandveiligheid, werken in besloten ruimten en het handmatig hanteren van lasten. Daarnaast kunnen we u helpen uw competenties op het vlak van incidentbeheer en onderzoek naar ongevallen te verbeteren.

Voor meer informatie over onze Health & Safey training voor op de werkplek neemt u vandaag nog contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.